Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag'

Wil jij voorkomen dat je onterecht te weinig afgekeurd wordt, tijdelijk in de WW of bijstand belandt of met lege handen komt te staan en geen inkomen meer hebt?

Gratis inkijkmodule Zorgeloos richting WIA en Ontslag | WIAHulp

Wat zeggen onze klanten?

"WIA, WGA, IVA... al die termen was ik niet gewend. Nooit op enigerlei wijze gebruik van hoeven te maken. Dus het werd allemaal een beetje teveel. Zeker tijdens een periode waar ik meer bezig was met de eigen medische problemen. Daarom hulp van Linda en haar team ingeschakeld, middels de cursus Zorgeloos richting WIA en Ontslag, waarna een heleboel op een uitermate duidelijke wijze werd uitgelegd."

- Anoniem
"Ik was erg nerveus wat er zou komen, vooral het gesprek met de arts van het UWV. Je staat al onder spanning, niet wetende wat ze gaan beslissen. Je toekomst hangt ervan af. De e-learning, Zorgeloos Richting WIA en Ontslag, heeft mij enorm geholpen. de stappen die je zelf moet ondernemen, wat te verwachten, was voor mij een geruststelling. Ik kan dit iedereen aanraden, die in deze situatie zit. Ook de VSO hebben ze voor mij nagekeken, wat ook een geruststelling was. Ik kon appen, bellen, mailen, er werd altijd snel gereageerd. Ook als het even tegen zat kreeg ik altijd een motivatie terug."

- Corina, Filiaalmanager
"Ik kon weinig écht goede informatie vinden over de WIA en dat maakte mij onrustig. Ik wilde er meer over weten en besloot jullie dienst af te nemen. Door jullie concrete uitleg werd mij veel meer duidelijk, dat zorgde voor meer rust in mijn hoofd. Het is ook fijn dat je de stukjes steeds terug kan kijken. De Community zorgt dat je er niet alleen voor staat. Ik was beter voorbereid op de WIA keuring en ik wens dat iedereen toe!"

- Ingrid, Persoonlijk begeleider GHZ

Sta Sterk in je WIA Keuring: Voorkom Inkomensverlies en Krijg de Hulp die je Verdient!

“Geen, tijdelijk of te weinig inkomen en in bezwaar moeten gaan..dat komt je pas duur te staan”

We begrijpen maar al te goed hoe overweldigend en verontrustend een naderende WIA keuring is. Nu, meer dan ooit, is het van essentieel belang om de juiste stappen te zetten. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang. Denken dat je geen hulp nodig hebt kan je duur komen te staan. Wanneer je namelijk geen WIA uitkering krijgt en tijdelijk in de WW of bijstandsuitkering belandt, zal je in een duur bezwaartraject moeten stappen. Waarbij je nog lang in onzekerheid zal zitten en dit veel tijd, energie en geld gaat kosten.

Daarom is het van uiterst belang om professionele hulp in te schakelen van iemand die precies weet wat jij nodig hebt. Iemand die ervaren is in dit complexe WIA proces en die jou kan helpen je goed voor te bereiden voor, tijdens en na je WIA beslissing.

Neem zelf de regie over deze levensbepalende beslissing en jouw (financiële) toekomst. Kies voor de expertise die jij verdient. Samen zetten we de eerste stap naar een nieuwe start. Wij zorgen dat jij door de bomen het bos weer ziet en rust gaat ervaren zonder slapeloze nachten. Jij weet precies wat er gaat komen en gebeuren en bent hier op voorbereid. Laat ons je helpen deze overgang zo soepel mogelijk te maken, met zorg en aandacht voor jouw welzijn. Wij willen dat jij niet zieker wordt en verergerde klachten krijgt door alles stress en onzekerheid van je naderende WIA keuring, want dit is niet nodig.

‘’Voorkom Inkomensverlies en zorg dat je klachten serieus worden genomen en jij krijgt waar je recht op hebt... een eerlijke WIA keuring!"

Wil jij krijgen waar je recht op hebt?

Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag

Zorg voor een eerlijke, kloppende WIA keuring die recht doet aan je situatie waarbij je klachten serieus worden genomen en voorkom ernstige financiële gevolgen.