Complexe WIA vraagstukken

Je zit met je handen in het haar omdat je een bijzondere situatie of vraag hebt. Je hebt je suf gegoogled maar jij hebt net even een andere vraag. Je situatie is niet standaard en net even een beetje complex door diverse factoren. Of mogelijk gebruik je al een van onze diensten maar gaat jouw vraag net even een stapje verder.

Dan heb ik goed nieuws: heb je hulp nodig met bijzondere, complexe of next level persoonlijke vragen omtrent iets met betrekking tot de WIA? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor alle complexe WIA vraagstukken die niet onder te schalen zijn in een van onze huidige diensten kan je een 1 op 1 call boeken met onze WIA experts, waarbij wij antwoord geven op al jouw specifieke vragen over de WIA.

Wanneer is dit voor jou geschikt

Wanneer heb ik deze call voor complexe WIA vraagstukken nodig?

We hebben regelmatig klanten aan de telefoon die net weer even een bijzondere situatie hebben of geen standaard vraag. Dit zijn dan vaak vragen die niet zomaar te Googlen zijn en niet beantwoord worden in een van onze diensten (zie hieronder een overzicht van onze diensten).

Tijdens deze call van 30 minuten kan je namelijk al jouw vragen met onze WIA expert bespreken, die jou vervolgens duidelijk, in eenvoudige taal, uitlegt hoe alles zit. Zo weet je zeker dat je de juiste informatie krijgt, en weet je na de call precies waar je aan toe bent en wat je moet gaan doen.

Ons aanbod

Welke WIA diensten hebben wij?

Online cursus ‘Zorgeloos richting WIA en Ontslag’

De cursus 'Zorgeloos richting WIA en Ontslag' is er om je voor te bereiden voor, tijdens en na je WIA keuring. Zodat jij weer grip hebt op je keuring en de uitkomst. Zodat je klachten serieus worden genomen en je überhaupt een WIA uitkering krijgt.

Bekijk deze dienst >

Hulp bij de WIA beslissing / uitkomst

Een e-book waarin we uitleggen welke WIA uitslagen je kunt gaan krijgen en of hebt gekregen. Dit om te voorkomen dat je in de toekomst financieel enorm terugvalt.

Bekijk deze dienst >

WIA bezwaar

Ben je het niet eens met je WIA beslissing? Dan kan je in bezwaar gaan. Ook hier helpen onze WIA bezwaarspecialisten je bij. Aan een bezwaar zitten namelijk risico’s dus je moet eerst kijken of een bezwaar zinvol is en kans maakt en niet nog slechter uitpakt omdat je een volledig nieuwe keuring krijgt.

Bekijk deze dienst >

WIA verslechtering

Verder is het mogelijk om een WIA verslechtering door te geven, maar dit moet je altijd in overleg met een WIA expert doen. Als je dit niet goed aanpakt kan het namelijk de hele andere kant op vallen en kan het zo zijn dat je WIA uitkering zelfs wordt stopgezet.

Bekijk deze dienst >

Te late beslissing

Wij helpen je ook met een te late WIA beslissing die we bij een rechter kunnen afdwingen zodat jij sneller weet waar je aan toe bent.

Bekijk deze dienst >

Hulp bij langdurig ziek

Tot slot kunnen wij je bijstaan wanneer je langdurig ziek bent. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om al je vragen aan onze verzuimexpert te stellen, zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk deze dienst >

Is je probleem of vraag dus niet onder te schalen in een van bovenstaande diensten? Dan is de 1 op 1 call perfect voor jou.

Deze beslissing gaat over de rest van je leven

Schakel een specialist in

Schakel hulp in van een WIA expert!

De WIA is constant in verandering en het is moeilijk om zelf alle belangrijke informatie bij elkaar te sprokkelen. Hoe weet je of iets nog wel klopt? En wat als je het niet goed doet? Dit kan cruciale gevolgen hebben voor (de hoogte van) je uitkering. De (financiële) gevolgen zijn niet te overzien als je je niet goed laat inlichten over de WIA. Wacht daarom niet langer en schakel de hulp in van een WIA expert!

De stappen

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1

Meld je aan via het contactformulier hieronder, dan koppelen wij je aan een WIA expert.

Stap 2

De WIA expert stuurt je binnen 2 werkdagen een mail of WhatsApp bericht met een aantal beschikbare data en tijden. Daarnaast vraagt de WIA-expert je ook om jouw vragen alvast op te sturen, zodat de expert zich goed kan voorbereiden en een indicatie kan geven van de tijd die zij denken dat nodig is voor het gesprek.

Stap 3

Nadat je een datum en tijd hebt gekozen, ontvang je van ons een bevestigingsmail, met een betaallink voor de afspraak en de link naar de (video) belafspraak.

Stap 4

Zodra je hebt betaald staat de afspraak definitief vast.

Stap 5

Op het tijdstip van de afspraak start de (video) belsessie met de WIA expert..

Ons aanbod

Wat is de investering?

30 Minuten call

Tijdens de 1 op 1 call met de WIA expert kan je al jouw specifieke vragen over de WIA stellen. Het is van cruciaal belang voor je (financiële) toekomst dat je de hulp inschakelt van WIA experts, die je kunnen adviseren wat je wel en wat je vooral niet moet doen. Neem geen gok met je toekomst en schakel een WIA expert in!

Maak kennis met het team

Onze WIA expert staat voor je klaar

Piet-Hein van WIAHulp.nl
Piet Hein

WIA Expert

Wacht niet langer en boek nú je 1 op 1 call met onze WIA experts!

Vul hieronder het contactformulier in, dan koppelen wij je aan een WIA expert, die binnen 2 werkdagen contact met je opneemt om de afspraak in te plannen. Heb je na 2 werkdagen niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox of bel ons direct op 085 0705 372, want dan is er iets fout gegaan.

Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag

Zorg voor een eerlijke, kloppende WIA keuring die recht doet aan je situatie waarbij je klachten serieus worden genomen en voorkom ernstige financiële gevolgen.