WIA beslissing/uitkomst en je financiële toekomst

Welke WIA beslissing heb ik of ga ik krijgen

en wat betekent deze voor mij en mijn (financiële) toekomst?

Voorkom dat je je eigen glazen ingooit en voor onverwachte (financieel) nadelige verrassingen komt te staan. Ontdek in 12 waardevolle en informatieve hoofdstukken waardoor jij weet wat de impact is van jouw WIA beslissing op jouw (financiële) toekomst.

Ebook - Welke WIA beslissing heb ik of ga ik krijgen | WIAHulp

Voor wie is dit e-book?

Dit e-book is bedoeld voor iedereen die al WIA-gekeurd is of binnenkort gekeurd zal worden en behoefte heeft aan duidelijkheid over hun toekomstige financiële situatie.

Veel mensen weten niet welke WIA-beslissing ze krijgen of zullen krijgen en wat deze voor hen en hun financiële toekomst betekent, waardoor ze mogelijk nog meer inkomstenverlies riskeren in de toekomst. Ik ben hier om je te helpen en te informeren over jouw rechten en mogelijkheden.

Iedereen die WIA-gekeurd wordt, zou deze kennis en informatie moeten hebben. Het zijn dagelijkse vragen die wij van onze klanten krijgen en ik heb ze nu voor jou gebundeld in een e-book, zodat je alles rustig op je gemak kunt lezen en niet voor (financiële) verrassingen komt te staan.

Dit e-book is voor jou als je nog WIA-gekeurd moet worden of al WIA-gekeurd bent. Dit e-book is er voor als je wilt weten welke uitkomsten er straks allemaal mogelijk zijn of als je wilt weten wat je huidige WIA-beslissing voor jou en je toekomst betekent.

Het is cruciale informatie die jij wilt weten. Ik beloof je dat je geen spijt zult krijgen en dat dit zorgt voor verduidelijking en rust voor de toekomst. Omdat ik wil dat mijn lotgenoten goed voorbereid zijn op de toekomst, heb ik dit e-book bomvol waardevolle informatie gemaakt. Het bestaat uit 30 pagina’s vol met waardevolle uitleg, tips en tricks, en allemaal in de welbekende jip-en-janneketaal zoals jullie van mij gewend zijn. 

Hoe zou het zijn als je het antwoord op deze veelgestelde vragen kent?

Wat kun je doen als je nog geen WIA-beslissing hebt?
Wat staat er allemaal in je WIA-beslissing?
Hoelang heb ik recht op deze WIA-uitkering?
Welke WIA-uitkering krijg ik na mijn eerste toegekende WIA-uitkering?
Wat kun je doen als UWV te laat is met je WIA-beslissing?
Heb ik een sollicitatieplicht?
Hoe hoog is mijn uitkering?
Mag ik bijverdienen?
Wanneer krijg ik een herkeuring?
Ik ben gedeeltelijk afgekeurd? Wat betekent dit voor mij?
Wat als het slechter gaat in de toekomst?
Wat moet ik doen nu ik het niet eens ben met mijn WIA?
Dit kun je verwachten

Inhoudsopgave e-book:

Inhoud Ebook WIAhulp

Wil je meer controle over je financiële toekomst en weten waar je aan toe bent?

Bestel dan nu onze WIA Beslissing en Financiële Toekomst Gids/e-book via onderstaande link

Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag

Zorg voor een eerlijke, kloppende WIA keuring die recht doet aan je situatie waarbij je klachten serieus worden genomen en voorkom ernstige financiële gevolgen.