WIA laten controleren

"Laat je WIA uitslag controleren en voorkom een lagere WIA uitkering, dan waar je eigenlijk recht op hebt"

Je WIA uitslag is binnen, maar nu komen langzaamaan de twijfels bij je naar boven: wat betekent deze WIA uitslag nu eigenlijk? En klopt dit wel of is er misschien iets ‘mis’ gegaan tijdens het gesprek met de arts van het UWV? Heeft deze al jouw klachten wel goed begrepen? Je weet het allemaal niet. Onzekerheid en slapeloze nachten beginnen weer te komen. Wat moet je doen? Weet dat je er niet alleen voor staat! Onze WIA experts kunnen de hoogte en totstandkoming van jouw WIA uitkeringsbedrag controleren en zo nodig voor je in bezwaar gaan.

voorkom slapeloze nachten en onzekerheid

Je financiële toekomst is super belangrijk, voorkom dat je maandelijkse inkomsten terugvallen

Als er één ding belangrijk is wanneer je al meer dan 2 jaar ziek bent, dan is het wel je financiële toekomst. Je weet immers niet hoe het de komende tijd met je gezondheid gaat, dus het laatste wat je wil is je daarnaast ook nog zorgen moeten maken over je financiën.

Ben je bang dat je WIA uitkering niet klopt en heb je het idee dat er met verkeerde bedragen is gerekend? Voorkom dat je maandelijks een lagere uitkering krijgt dan waar je recht op hebt. Als je dit over meerdere jaren bekijkt, kan dit wel tienduizenden euro’s kosten! Neem het heft in eigen handen en laat jouw WIA uitslag en uitkering checken door onze WIA experts. 

Ga niet gokken met je financiële toekomst. Kies voor zekerheid en rust

De fases

Hoe gaat dit in zijn werk?

Fase 1

We controleren de hoogte en totstandkoming van jouw WIA uitkeringsbedrag en koppelen aan jou terug of deze wel of niet recht doet aan de situatie en/of juist tot stand is gekomen.

Fase 2

Indien de hoogte niet klopt, kun je door naar fase 2 waarbij we in bezwaar gaan tegen de hoogte van je WIA uitkering.

Ons aanbod

Wat is de investering?

Fase 1

In de eerste fase bekijken we jouw situatie en controleren we je WIA uitslag. Zo krijg jij waar je recht op hebt.

Fase 2 (optioneel)

Hier gaan we alles voor je regelen om in bezwaar te gaan tegen het uitkeringsbedrag.

Kies voor jezelf en voor je toekomst. Blijf niet met vragen zitten en schakel een WIA expert in!

Maak kennis met het team

Onze WIA expert staat voor je klaar

WIA Expert Lieke van WIAhulp
Lieke Wajon

WIA Expert

Voorkom dat je WIA uitkering te laag is en laat nú je WIA controleren door onze WIA expert!

Vul hieronder het contactformulier in, dan neemt de WIA expert binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Heb je na 2 werkdagen niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox of bel ons direct op 085 0705 372, want dan is er iets fout gegaan.

Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag

Zorg voor een eerlijke, kloppende WIA keuring die recht doet aan je situatie waarbij je klachten serieus worden genomen en voorkom ernstige financiële gevolgen.