Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Bij WIA Hulp staat de begeleiding van jouw WIA-keuring centraal. We weten dat het een intensieve en onzekere periode is. Daarom is het voor jou zo waardevol om echte ervaringen te kunnen lezen van anderen die met onze hulp deze keuring hebben doorlopen.

Wanneer je onze reviews doorneemt, ontdek je niet alleen hoe anderen onze dienstverlening ervaren, maar ook hoe ze persoonlijke uitdagingen en mijlpalen hebben beleefd. Deze verhalen, recht uit het hart, geven je inzicht en mogelijk ook de geruststelling die je zoekt in de aanschaf van onze diensten.

Neem rustig de tijd om de ervaringen van anderen te lezen en te ontdekken waarom WIA Hulp vaak wordt gekozen voor begeleiding bij de WIA-keuring. Elke ervaring die je leest, is een bewijs van de toewijding en expertise die we bieden bij elke stap van de WIA-keuring. Ontdek zelf waarom zoveel anderen ons hebben gekozen voor begeleiding bij hun WIA-keuring en begin jouw WIA traject met vertrouwen.

De combinatie van laag belastbaar zijn, een verschil van inzicht met de werkgever en de overweldigende informatie online over de WIA, zonder verdere helderheid via het UWV of bij HR gaf mij heel veel stress. De praktische informatie met tips & to do's over de volgende stap die mij te wachten stond vond ik bij De Ontslagexpert.

De aangeboden stapsgewijze heldere online lessen in hapklare brokken voldoen uitstekend aan mijn behoefte en loodsen mij er geleidelijk doorheen. In de besloten community kunnen vragen worden gesteld voor verdere verdieping en interactie met anderen. Ik ben zelfs door iemand van het team gebeld voor nadere toelichting en advies.

Het geeft mij enorm veel vertrouwen om hier terecht te kunnen met mijn vragen en onzekerheden. Omdat ik nu meer kennis heb van het WIA traject, kan ik mij beter voorbereiden op de gesprekken en voel ik mij geruster om deze ook aan te gaan.

De inhoud van de cursus wordt regelmatig geüpdate aan de recentste inzichten en vraagstukken. Ik beveel deze dienst dan ook van harte aan. Je hoeft er niet alleen voor te staan!
Anoniem
Medisch specialist
In het tweede ziektejaar zat ik er echt helemaal doorheen. De acties van mijn werkgever begreep ik niet en gaven mij het gevoel dat ze mij er op een akelige manier eruit wilden werken. Natuurlijk voelde ik dat op dat moment niet goed aan, ik was immers erg emotioneel, ziek en moe.

Op internet probeerde ik informatie te zoeken over ontslagprocedures en wat je rechten zijn. Al snel belandde ik in een oerwoud aan informatieve sites, juristen en adviesbureaus. Daardoor raakte ik steeds verder in de knoop.

Gelukkig liep ik tegen de site van Linda aan en zij schreef op een voor mij begrijpelijke manier over de WIA en ontslag. Dat gaf mij rust en de juiste informatie, precies wat ik nodig had op dat moment. Het gedrag van mijn werkgever begon ik steeds beter te begrijpen en dit bevorderde ook goede communicatie tussen met mij en mijn werkgever.

Uiteindelijk heb ik een goed gevoel over de hele ontslagprocedure overgehouden. Linda's combipakket heeft mij heel veel slapeloze nachten en stress bespaard, het is echt de investering waard.
Anoniem
Leraar
Door een heftige burn-out en daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten kwam ik, nu bijna twee jaar geleden, ziek thuis te zitten. In de loop van deze twee jaar werden de, bij de wet Poortwachter horende, protocollen doorlopen. Zo kwam ook de WIA steeds dichterbij en alles wat daarbij hoort. Dit voelde als een zwaard van Damocles en door mijn ziekte kon ik het niet voor elkaar krijgen om de concentratie te vinden om me hier goed op voor te bereiden.

Op LinkedIn zag ik een video van Linda. Hierin werd het belang van een goede voorbereiding op de WIA heel duidelijk uitgelegd en toegelicht. Dit gaf rust. Ik besloot me aan te melden voor de dienst Zorgeloos richting WIA en ontslag. Linda legt in deze online omgeving heel duidelijk en goed onderbouwd alle facetten van de WIA procedure uit. In de, bij deze dienst horende, community en e-learning omgeving (Huddle) kan ik tevens al mijn nog eventuele vragen kwijt. Door Linda en/of mede gebruikers van deze dienst wordt daarop uitgebreide nadere informatie gegeven.

Ik heb veel aan deze informatie gehad en het helpt mij enorm om me goed voor te bereiden op de komende periode. Ik overweeg sterk om ook gebruik te maken van de uitgebreide dienst Ontslaghulp bij een van de ontslagexperts. Ik raad iedereen, die in deze spannende situatie zit, aan gebruik te maken van de diensten van Linda. Zij ontzorgt op een goede manier.
Leen
Manager
Ik was erg nerveus wat er zou komen, vooral het gesprek met de arts van het UWV. Je staat al onder spanning, niet wetende wat ze gaan beslissen. Je toekomst hangt ervan af. De e-learning, Zorgeloos Richting WIA en Ontslag, heeft mij enorm geholpen. Duidelijk, geen lastige woorden, de stappen die je zelf moet ondernemen, wat te verwachten, was voor mij een geruststelling. Ik kan dit iedereen aanraden, die in deze situatie zit. Ook de VSO hebben ze voor mij nagekeken, wat ook een geruststelling was. Ik kon appen, bellen, mailen, er werd altijd snel gereageerd. Ook als het even tegen zat kreeg ik altijd een motivatie terug.
Corina
Filiaalmanager
De weg richting de WIA aanvraag brengt mij veel stress. Ik vind het fijn dat ik nu in begrijpelijke taal kan lezen wat er gaat komen. Ik vind het hele traject nog steeds lastig dus overweeg om toch aanvullend de WIA expert om 1 op 1 hulp te vragen. Ook deze mogelijkheid geeft mij veel rust. Ook fijn dat je dan ineens zo'n lief kaartje krijgt. Je voelt je dan niet zo alleen.
Diana
Verzorgende
Ik kon weinig écht goede informatie vinden over de WIA en dat maakte mij onrustig. Ik wilde er meer over weten en besloot jullie dienst af te nemen. Door jullie concrete uitleg werd mij veel meer duidelijk, dat zorgde voor meer rust in mijn hoofd. Het is ook fijn dat je de stukjes steeds terug kan kijken. De Community zorgt dat je er niet alleen voor staat. Ik was beter voorbereid op de WIA keuring en ik wens dat iedereen toe!
Ingrid
Persoonlijk begeleider GHZ

Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag

Zorg voor een eerlijke, kloppende WIA keuring die recht doet aan je situatie waarbij je klachten serieus worden genomen en voorkom ernstige financiële gevolgen.