Hulp bij langdurig ziek

Je bent langdurig ziek en je weet niet meer wat je moet doen. Je voelt je radeloos, machteloos, je bent angstig en je slaapt slecht. Je werkgever, of misschien zelfs wel de bedrijfsarts, is je aan het pushen om weer te gaan re-integreren terwijl je hier nog helemaal niet klaar voor bent.

Tegelijkertijd moet je allemaal documenten ondertekenen en je begrijpt niet goed wat het allemaal inhoudt. Wat moet je doen? Wat zijn je rechten en plichten? Misschien staan er zelfs zaken niet goed op papier en je weet niet wat je dan moet doen? Je wilt ook geen ruzie met je werkgever maken waardoor je het gevoel hebt maar alles te moeten doen wat zij willen.

Schakel een specialist in

Je hebt het gevoel dat je overal maar in mee moet gaan..

Voorkom dat je akkoord gaat met afspraken die nadelige gevolgen hebben voor jou. Zoals bijvoorbeeld een lager salaris, je recht op een uitkering verliezen of het moeten terugbetalen van grote bedragen.

Vertrouw jij al deze mensen die betaald worden door je werkgever?

Snijd jezelf niet in de vingers en schakel een onafhankelijke verzuimexpert in waar je je vragen aan kan stellen. Zij staan aan jouw kant en staan je bij in deze moeilijke tijd.

Prioriteit geven

Laat je bijstaan door een verzuimexpert, zodat je weer lekker kan slapen en krijgt waar je recht op hebt.

Wanneer je hulp van experts inschakelt tijdens je langdurige ziekte, dan zal je al snel merken dat je je een stuk rustiger gaat voelen. Als jij weet hoe iets zit, als jij weet wat je rechten en plichten zijn, dan voel je je een stuk krachtiger. Je voelt dat je er niet (meer) alleen voor staat! Er staat een verzuimexpert naast jou zodat je weet waar je over praat en je gesteund voelt. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit echt onbetaalbaar is tijdens deze onzekere en moeilijke tijd. Je wordt niet nóg zieker door de stress omdat je weet wat je moet doen.

Neem de regie in handen, knowledge is power!

Hier kunnen wij je alles over vertellen

Waar kan de verzuimexpert mij bij helpen?

Uiteraard behandelen wij ook allemaal andere vragen die je hebt. Er is een verzuimexpert voor jou die al je vragen kan beantwoorden, naast je staat tijdens deze lastige tijd en ervoor zorgt dat je je niet meer machteloos hoeft te voelen.

De stappen

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1

Meld je aan via het contactformulier hieronder, dan koppelen wij je aan een verzuimexpert.

Stap 2

De verzuimexpert stuurt je binnen 2 werkdagen een mail of WhatsApp bericht met een aantal beschikbare data en tijden. Daarnaast vraagt de expert je ook om jouw vragen alvast op te sturen, zodat de expert zich goed kan voorbereiden en een indicatie kan geven van de tijd die zij denken dat nodig is voor het gesprek.

Stap 3

Nadat je een datum en tijd hebt gekozen, ontvang je van ons een bevestigingsmail, met een betaallink voor de afspraak.

Stap 4

Zodra je hebt betaald staat de afspraak definitief vast.

Stap 5

Je wordt gebeld op het tijdstip van jullie afspraak.

Ons aanbod

Wat is de investering?

30 Minuten call

Tijdens de 1 op 1 call met de verzuimexpert kan je al jouw specifieke vragen over jouw ziektetraject stellen. Het is van cruciaal belang voor jouzelf en je (financiële) toekomst dat je de hulp inschakelt van verzuimexperts, die je kunnen adviseren en bijstaan. Neem geen gok met je toekomst en schakel een verzuimexpert in!

Maak kennis met het team

Onze WIA expert staat voor je klaar

Jady-Mayne van WIAhulp.nl
Jady-Mayne

WIA Expert

Wacht niet langer en boek nú je 1 op 1 call voor al je vragen over jouw langdurige ziektetraject!

Vul hieronder het contactformulier in, dan koppelen wij je aan een verzuimexpert, die binnen 2 werkdagen contact met je opneemt om de afspraak in te plannen. Heb je na 2 werkdagen niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox of bel ons direct op 085 0705 372, want dan is er iets fout gegaan.

Gratis inkijk module 'Zorgeloos richting WIA en ontslag

Zorg voor een eerlijke, kloppende WIA keuring die recht doet aan je situatie waarbij je klachten serieus worden genomen en voorkom ernstige financiële gevolgen.